10 april, 2011 av Cicci

Älistäitje!

Söndag är väl inte den dag jag gillar mest. Det är väl för att den är förknippad med en ny skolvecka med mycket uppgifter.. Men, nu har jag tre veckor att se framemot med endast tre skoldagar per vecka, då vi har lite extra ledigt inför sommaren och praktiken, som kör igång vecka 18.
Hemmavid är allt som det brukar. Valparna bara äter och sover, och jisses så dom har växt bara på två-tre dygn! Alla valparna ska heta något på B i år, och vi har tänkt ha disney-tema. Så till exempel Bolt och Bianca är namnförslag nu just. Få se vad det blir till!
Funderar på att göra ett litet tema av det här med valparna, så ni får se en bild nu och då så ni hänger med 🙂

Ikväll åker jag tillbaka till skolan, men innan ska vi hinna äta mammas ’älistäitje’  – älgstek. Det vattnas redan i munnen på mig! Ha en fortsatt bra dag nu kära läsare 🙂


Dag 1. Jag & en av B-valparna.

2 svar till “Älistäitje!“

  1. martin skriver:

    söta 🙂

  2. Ingela skriver:

    Hjärtknipande små 🙂 Tänk att de blir så där stora hundar fast de ryms i handen nu!