Älistäitje!

Söndag är väl inte den dag jag gillar mest. Det är väl för att den är förknippad med en ny skolvecka med mycket uppgifter.. Men, nu har jag tre veckor att se framemot med endast tre skoldagar per vecka, då vi har lite extra ledigt inför sommaren och praktiken, som kör igång vecka 18.
Hemmavid är allt som det brukar. Valparna bara äter och sover, och jisses så dom har växt bara på två-tre dygn! Alla valparna ska heta något på B i år, och vi har tänkt ha disney-tema. Så till exempel Bolt och Bianca är namnförslag nu just. Få se vad det blir till!
Funderar på att göra ett litet tema av det här med valparna, så ni får se en bild nu och då så ni hänger med 🙂

Ikväll åker jag tillbaka till skolan, men innan ska vi hinna äta mammas ‘älistäitje’  – älgstek. Det vattnas redan i munnen på mig! Ha en fortsatt bra dag nu kära läsare 🙂


Dag 1. Jag & en av B-valparna.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

2 reaktioner till “Älistäitje!”

Kommentarer är stängda.