Filmning!

Ja, idag har jag blivit filmad då, för Bondbloggens lilla presentationsprogram som sänds i slutet av april. Tyckte personligen det inte gick så bra, men det kan man väl avgöra först när man ser det själv. Överlag har det inte hänt mycket alls idag. Kämpar med kombistudierna nu tre dagar i veckan, faktiskt mina enda tre skoldagar i tre veckor framåt. Jag kommer kanske inte ha så jättemycket att skriva om de två-tre kommande veckorna, men jag ska göra mitt bästa för att hitta på något åt er att läsa 🙂 Ha överseende, mina kära läsare!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

En kommentar till “Filmning!”

  1. Samma här, kändes lite dumt att stå och prata för sig själv till kameran så på nåt vis fick man tunghäfta. Men det blir säkert bra när det blir klippt och skuret 🙂

Kommentarer är stängda.