18 april, 2011 av Cicci

Flygplan & mopeder

Igår kväll kom jag tillbaka till internatet. Vi var och åt supergod pizza inne i Vasa innan. Idag började jag 8.15 med finska och så hade vi engelska samt kemi resten av dagen. Efter skolan åt Michaela och jag middag och sen frågade jag några av pojkarna ifall dem hade någon mopedhjälm att låna, och det hade min vän TH. Meela och jag for till ABC för att handla lite saker man behöver för internatslivet 😉 Vi köpte varsin glass och vi avnjöt den i solen för att fira det vackra vårvädret . Vi kom på idén att åka till flygfältet ifall vi skulle se något plan – och tur hade vi! Vi såg ett plan lyfta och sen gick vi in för att se om dom hade något gott att erbjuda i caféet.
Sen vi kom tillbaka till internatet har vi inte gjort så mycket. På jordbrukssidan håller dom på och servar maskinerna inför vårbruket som vi hoppas ska kunna inledas så småning om!

På tal om vårtecken ska ni få se en liten otäcking som jag hittade i helgen!

3 svar till “Flygplan & mopeder“

  1. Helge skriver:

    Hur många hektar har ni på skolan?

  2. Kim skriver:

    ca 125 ha

  3. - skriver:

    Det skulle vara intressant med en presentation över skolans byggnader maskinhallar med mera, maskinpark och nån sorts karta över var dessa 125 hektar finns gärna massor med bilder! 🙂