Yrkesprov

Idag hade vi yrkesprov. Hm, vet inte vad jag ska säga om det då jag personligen inte tyckte det gick så bra… Men relativt nöjd är jag ändå. 🙂 Vi skulle kunna daglig service av traktorn; kolla oljan och så vidare, samt kunna koppla i en kärra och backa in på olika trånga utrymmen med mera. Innan det städade vi upp vid den numera rivna pälsfarmen som tidigare fanns på området men som nu ska göras om till bland annat manege åt hästarna. Det blev ganska många skopor med trävirke som vi körde bort till ‘soptippen’ en bit bort. Förhoppningsvis kommer f.d. farmen också att bli ett fint område så fort vi rätt upp allting där!

Nu ska jag försöka vila lite  (fastän jag har sovit flera timmar efter skolan idag, jag skyller på jet lag, hehe!), det är ju en ny arbetsdag i morgon och sedan får jag åka hem till Petalax!

Manegens ‘grund’ är redan lagt.
Bakom skymtar det vi för tillfället
använder som soptipp. 🙂

Valparna växer så det knakar och
har nu öppnat ögonen delvis. Underbara
söta små liv det är! På fredag blir dom
tre veckor. Besök gärna våran hemsida!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

3 reaktioner till “Yrkesprov”

  1. Wau, manegegrunden! Så roligt!! 😀

    Jag såg dig i tv här en dag o måsta genast tjecka bondbloggen! Här är du – så kiva att följa din skolgång i skolan mm! Lycka till med bloggandet, jag åtminstone följer din bloggis! 😉

  2. Tack å va rolit att du läser Netti! Ja såg faktist dej å Klaus igår så ja vinka vi färjon, men ja tror int ni känd igen mej? 😀

  3. Hej igen! Oho, vi har nog missat dig vid färjan! Nå, om vi är blinda nästa gång, tuta! 😀

Kommentarer är stängda.