Skolområdet

Igår hade jag turen att få vara utomhus hela dagen och jobba i det sköna vädret! Kossornas rasthages ena sida skulle fixas, så vi har spikat och cementat och faktiskt åstadkommit något riktigt bra. Det tog hela dagen att byta plankor, gräva hål för cementen som pålarna skulle stå i, införskaffa längre plankor och så vidare. Men vi gjorde ett bra jobb!

Det var någon som kommenterat om att han ville se hur skolområdet ser ut, maskinpark och så vidare. Tänkte sätta in lite bilder så ni får se. 🙂

Bild 1. Del av gårdsplanen, kallgaraget till höger i bild samt torken.
Bild 2. En ungefärlig karta av skolans ägor med motorvägen i mitten.
Bild 3. En del av maskinhallen, som är indelad i tre avdelningar. I samma hus finns också omklädningsrum och klassrum. Det är här vi för det mesta håller till.
På de övre bilderna ser ni lite av fähuset.

Mer bilder kommer så småning om! 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)