Vappen!

Som många andra (kanske främst ungdomar) gillar också jag vappen. Dels för att det är ett säkert tecken på att våren är här, men också för att man får umgås med kompisar och ha det allmänt skoj. Så ikväll bär det av till Bergö, där vi traditionellt firar valborgsmässoafton. Det bästa med vappen och första maj är -> MJÖD! Mammas mjöd och munkar! Gott, gott, gott! Har ni inte smakat hemgjort mjöd respektive munkar har ni nog missat något. Jag skulle kunna dricka mjöd året om bara mamma skulle göra det åt mig. Får väl lära mig att göra det själv 😉

Hoppas alla ni läsare får en bra vapp och en bra första maj! 🙂

 

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)