4 maj, 2011 av Cicci

Utsläpp!

Idag fick kossorna börja använda rasthagen, så då ‘invigdes’ staketet vi fixade förra veckan. Glada kossor hade vi då! Jag var själv inte med när dörrarna öppnades, för jag hade konst och kultur-lektioner hela dagen, men Michaela höll mig uppdaterad via telefonen 😉 Men så fort jag fick tillfälle promenerade jag dit och tittade till dem lite. Riktigt nöjda verkade dom när dom busade omkring i halmen i hagen!

Vårbruket är väl mer eller mindre här nu också. Harven är i full användning och vi elever kör också mycket svem ut på åkrarna. Såmaskinen står och väntar på gårdsplanen! Tyvärr har jag ju haft kombi de tre senaste dagarna, men imorgon och på fredag hoppas jag jag får sitta i traktorn och köra lite 🙂

Skulle egentligen velat ha rubriken till betessläpp, men det är inte mycket bete där kossorna nu är, så det passade inte riktigt! 😉

Första bilden är av min favoritkalv ‘Elsa’s mamma.På andra bilden syns en del av rasthagen samt fähuset och foderladan i bakgrunden.
Tredje bilden är smygreklam för bondboggen, eller? 😉

Kommentarer inaktiverade.