Utsläpp!

Idag fick kossorna börja använda rasthagen, så då ‘invigdes’ staketet vi fixade förra veckan. Glada kossor hade vi då! Jag var själv inte med när dörrarna öppnades, för jag hade konst och kultur-lektioner hela dagen, men Michaela höll mig uppdaterad via telefonen 😉 Men så fort jag fick tillfälle promenerade jag dit och tittade till dem lite. Riktigt nöjda verkade dom när dom busade omkring i halmen i hagen!

Vårbruket är väl mer eller mindre här nu också. Harven är i full användning och vi elever kör också mycket svem ut på åkrarna. Såmaskinen står och väntar på gårdsplanen! Tyvärr har jag ju haft kombi de tre senaste dagarna, men imorgon och på fredag hoppas jag jag får sitta i traktorn och köra lite 🙂

Skulle egentligen velat ha rubriken till betessläpp, men det är inte mycket bete där kossorna nu är, så det passade inte riktigt! 😉

Första bilden är av min favoritkalv ‘Elsa’s mamma.På andra bilden syns en del av rasthagen samt fähuset och foderladan i bakgrunden.
Tredje bilden är smygreklam för bondboggen, eller? 😉

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)