Harvning

Idag har jag fått harva hela dagen med Robin. Andra har sått, kört dynga och sväm, det som hör vårbruket till vill säga! Nu ska jag få ta det lugnt några dagar tills skolan börjar på nytt. Ska snart åka hem från internatet. En riktigt lyckad vecka har det varit! Lite väl kort inlägg, men jag har inte så mycket annat att dela med mig av för tillfället.

Trevlig helg nu alla goa läsare 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)