Motivation..?

Oj vad skolan kan vara jobbig ibland, måste jag bara erkänna nu. Speciellt nu på slutrakan av kombi, innan sommarlovet då det är en massa prov och förhör. Har skrivit två prov denna vecka samt diverse inlämningsuppgifter och ännu återstår flera prov. Sämst är det ju då det är flera prov på samma dag. Men man måste väl bita ihop och se fram emot (förhoppningsvis) bra slutvitsord. Idag har vi haft 90+45min matte, sen skrivit engelska prov och nu har jag en lite längre rast innan 90+45min modersmål. Suck säger jag bara. Egentligen skulle jag bara vilja vara på jordbruket och få köra traktor och röra på mig lite. Det blir tråkigt i längden att bara sitta och höra på lärarna. Men som sagt, det är väl bara att bita ihop och kämpa på. Imorgon får jag ju trots allt vara lite på jordbruket, då jag har en lucka i schemat 🙂 För tillfället har jag 2,1 i medelvitsord på en skala från 0-3, så klaga kan jag väl inte göra. Nå, nu ska jag forsätta några timmar innan mer provläsning samt låt-inövning är det som gäller! 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

2 reaktioner till “Motivation..?”

  1. Kommer själv ihåg hur kämpigt man tyckte det var ibland när proven hopade sej och man inte orkade med, men jag kan bara säga, att ge järnet och kämpa! Blir ibland så irriterad på mej själv för att jag inte alla gånger riktigt hängde med på timmarna när jag gick naturbruksskolan, och nu händer det sej ibland att jag står där som ett fån och minns, att de här pratade vi om, men hur va de nu igen…

  2. Ja allt ska man minnas! Men det är väl bara att kämpa. Skönt att ”riktiga skolan” tar slut efter nästa vecka och det bara blir att vara på jordbruket hela veckorna. Tack och lov för praktik, säger jag nu bara! 🙂

Kommentarer är stängda.