18 maj, 2011 av

Mycket på gång………..

Intensiv period just nu, skulle finnas hur mycket som helst att blogga om men John Blund strör sand i ögonen så fort man sätter sig ned så detta får bli ett kort inlägg. Bara så Ni vet att jag fortfarande lever 🙂

På bygget har gjutits golv, monterats innertakskivor och ytterpanel och ny bevattningsblandare till växthuset håller vi på att installera. I pannrummet läggs sista handen vid reparationerna efter branden. Nya plantomgångar skall sås och plantor för plantering tas ut ur växthuset för avhärdning. Sen är det också sparrisskörd, paketering och leveranser av de sista lagergönsakerna att ta hand om. Samtidigt försöker jag få tid till bearbetning av åkrarna för sådd och plantering. Det värsta med många järn i elden är att få tid till rationellt tänkande, blir lätt ett enda hugg och spring lite överallt.

Kom just hem från plöjningen och en pizza med öl får fungera som avslutning på dagen. Kompletterar inlägget med en bild av toppningen av lökplantorna som vi utförde samtidigt med att de togs ut för avhärdning.

2 svar till “Mycket på gång………..“

  1. Marcus skriver:

    Tur att ni får förstärkning snart.. 🙂 Skriver förhoppningsvis sista tentin idaa!

  2. Christer skriver:

    Välkommen Marcus 🙂