18 maj, 2011 av Cicci

Tutor-time!

Idag fick jag köra sväm med Christoffer från morgonen. Vi hade lite kvar av skiftet som påbörjats tidigare, så vi han köra dit några lass medan jag var med. Efter klockan 10 for jag snabbt ner till internatet för att byta kläder och städa upp mig lite innan jag stressade iväg till matsalen för att hinna äta innan jag skulle skriva ett prov. Direkt efter provet bar det iväg med tutor-gänget på minigolf till Vasklot. Vi spelade i närmare tre timmar och för mig som aldrig spelat minigolf förut tyckte jag det gick helt okej! Efter det for hela kompaniet iväg till Fjärdskär nära Replot för att grilla korv och äta lite. En riktigt lyckad dag har detta varit! 🙂

Jag har väldigt dåligt med inspiration till rubrikerna, men det får ni stå ut med 😉

Kommentarer inaktiverade.