Tutor-time!

Idag fick jag köra sväm med Christoffer från morgonen. Vi hade lite kvar av skiftet som påbörjats tidigare, så vi han köra dit några lass medan jag var med. Efter klockan 10 for jag snabbt ner till internatet för att byta kläder och städa upp mig lite innan jag stressade iväg till matsalen för att hinna äta innan jag skulle skriva ett prov. Direkt efter provet bar det iväg med tutor-gänget på minigolf till Vasklot. Vi spelade i närmare tre timmar och för mig som aldrig spelat minigolf förut tyckte jag det gick helt okej! Efter det for hela kompaniet iväg till Fjärdskär nära Replot för att grilla korv och äta lite. En riktigt lyckad dag har detta varit! 🙂

Jag har väldigt dåligt med inspiration till rubrikerna, men det får ni stå ut med 😉

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)