19 maj, 2011 av Cicci

Snart helg..!

Idag regnade det lätt på morgonen/förmiddagen, så det blev inomhusarbete till att börja med. Jag och Josef fixade lite småsaker på harven och sedan städade jag upp i maskinhallen. Sopade i alla skrymslen och vrår, och riktigt bra blev det! Till och med Tommy och Håkan blev glada 😉 Sedan blev det lite funderande fram och tillbaka, och till slut fastställdes det att det gick att så, men då var ju klockan redan 14.00. Så vi sådde i nästan två timmar innan dagen tog slut för oss. I morgon fortsätter såningen då vi har några skiften kvar.

För tillfället sitter jag och försöker lära mig mer låtar inför lördagens spelning med bandet 1/2Cast, som jag förhoppningsvis ska uppträda med i Närpes. Det var min klasskompis Eric som frågade om jag ville sjunga som backup-sångare och såklart sade jag att det skulle vara kul. På lördag ska vi också ha en liten repetition om allt går enligt planerna. Jag har ju inte spelat med bandet tidigare och är inte så insatt i musikstilen (reggae) och brukar inte lyssna på sånt. Men jag kan ju inte annat än medge att det är en väldigt skön musikstil 🙂 Här kommer en länk till en av deras låtar, Romeo. Det är Eric som är med i videon 🙂


Andra bilden föreställer Håkan (allas favorit? :D), som är lite allt i allo på skolan. Han kan nästan allting 😉

Ett svar till “Snart helg..!“

  1. Jordbrukare skriver:

    Ja, Håkan är bra 🙂