Fullspäckad helg

Denna helg har jag inte hunnit ta det lugnt nästan en enda stund! Om man nu inte räknar med bio på fredagen förstås 😉 I fredags sådde och harvade vi. När skoldagen var slut fortsatte några att köra övertid, men jag hade planerat in bio så det blev inget för mig. Men jag fick ju vara på Pirates of the Caribbean – On stranger tides med min kära pojkvän. Riktigt bra film!
Lördag morgon hade jag genrep med bandet och det gick riktigt bra. Sedan fort hem och göra sig i ordning för spelningen i Närpes. Det var så skoj att få stå på en scen igen efter ett ganska långt uppehåll! Och riktigt bra gick det också. Det blev en sen natt och innan jag var hemma var klockan 3. Så det blev en ganska sen väckning också 😉 Men jag har agerat hundvalpsvakt sedan jag vaknade. Vi har också fått tillökning i kaninfamiljen de senaste dagarna. Tre små krabater har nyligen fötts. Snart ska jag på födelsedagskaffe till en god vän och efter det bär det av till Vasa på nytt inför en ny fullspäckad skolvecka. 🙂

Här är några bilder på valparna samt kaninerna. Den bruna är pappan, Teddy, och den vita är mamman, Sara. Sen en bonusbild från när vi sådde i fredags. 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)