23 maj, 2011 av Maria

Allting sått och vimpeln i topp!

Då var det äntligen avklarat. Fröna är i backen. Efter lite regniga dagar fick de sista 20 hektaren sådda.

Vi började med Kenneth 2006 med en tradition att hissa vimpeln då allting är sått och i motsats hala den då allting är skördat på hösten. Konstigt nog är det alltid lika roligt och något man ser framemot, antingen hissningen eller halningen, för det betyder att ett större arbetsmoment är avklarat.

Ett glas skumppa hör ju också till programmet 🙂

Ett svar till “Allting sått och vimpeln i topp!“

  1. en bonde skriver:

    Visst känns det alltid bra då fröna är i jorden, vi här i Borgå trakten är nu jätteglada för igår regnade det 15 mm , vi har ju haft det så torrt . Nu får vi allihopa hoppas på en bra fortsättning för odlingarna.