Flygfärdiga hundar

I fredas städade och tvättade vi i fähuset. Vårstädningen var i full gång och alla spiltor och boxar skulle tvättas med högtryckstvätt och desinfiseras. Hela veckan hade det tvättats där så det var bara ungefär en fjärdedel kvar åt oss. Fixat blev det och jag hoppas verkligen korna blev glada av att få sitt hem riktigt upprätt för en gångs skull. Klockan fyra blev det bråttom hem, då jag lovat mamma att jag skulle vara hemma och sköta valparna och ungarna medan hon var borta. Det blev en ganska lugn och skön kväll.

Igår, fredag, började valparna flytta. Betty Boop och Bianca flyttade till Kalajoki respektive Jyväskylä. Nu är det bara fem valpar kvar här hemma då. Ganska skönt och lite lugnare 😉 De är ju helt galna i hår, kläder, snören och skor – det mesta dom bara slipper åt som går att bita i.


Spring Ace’s Bianca & Spring Ace’s Betty Boop

Idag är det ganska lugnt. Har vilat ut ordentligt och bakat en rabarberpaj. Var precis ute och lekte med valparna och busade på gräsmattan, och så råkade jag trampa på en geting eller något, som stack mig under tån. Aj aj aj, säger jag bara. Vad ja kan minnas har jag aldrig blivit stucken förut. Men någon gång ska vara första gången också!

Ska bara säga att jag hade ett inlägg klart igår, men så tryckte jag fel och allting försvann 🙁 Och då blev jag så arg att ja inte orkade skriva det en gång till 😉 Nu önskar jag alla en riktigt trevlig helg!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)