15 juni, 2011 av Cicci

Tidsfördriv..?

Ja vill va ledig ledig ledig
Bara sitta brevi brevi brevi
Inte göra nånting nångting alls
Bara göra nånting nånting najs

Nej, så känns det inte alls nu! Det bara spritter i fingrarna av uttråkning. Trots det har jag klippt både mormors och våran egen gräsmatta idag och på så vis förtjänat iallafall liite pengar. Ska ju trots allt på konsert imorgon, ända till Helsingfors. Ett av mina favoritband ska uppträda då och biljetterna har varit bokade sedan länge tillbaka. Bandet heter Linkin Park och kommer från USA. De flesta har säkert någon gång hört dem, medvetet eller omedvetet. Men bra är dom, iallafall enligt min åsikt!

Ikväll flyttar valpen Bea till Larsmo, så då har vi bara tre pojkar kvar. Skönt, tycker jag. Hehe 🙂 Lite synd är det väl, då dom är så söta. Men vi kan inte ha hur många hundar som helst i huset heller.

PS. På lördag är jag med i Lördax, så då lyssnar alla på radio, visst! 😉

Kommentarer inaktiverade.