20 juni, 2011 av Cicci

Grusleverans!

Idag har jag varit in till stan med min pojkvän och besiktigat hans bil. På samma gång var vi till skolan och hälsade på en snabb sväng. Jag saknar mina klasskompisar så mycket och tror seriöst jag ska göra slag i saken och fara till skolan imorgon kväll. 🙂 Annars har det varit en ganska lugn dag. Jag var ganska duktig idag: jag städade klädskrubben och samlade ihop alla kläder som blivit för små från årens lopp.

Nu ikväll har vi fått ett lass grus till gården, som sen blivit utschaktat och tilljämnat. Det är dagens projekt – som fick ett bra resultat sist och slutligen. Och så fick vi ju lite användning för gårdstraktorn, en Ford 4610. Den är av årsmodell -82 men ändå i bra skick. Schaktbladet är hemgjort och myyycket äldre än traktorn. Det är min morfar som importerat traktorn från England och min farfar har varit med och tillverkat schaktbladet. Detta är gjort av en gamma tank som användes vid värmning av växthus på den tiden.

Nu har vi också bara två valpar kvar, då Baloo flyttade till Närpes i går. 🙂
I helgen kanske jag åker till Vörå och hälsar på Michaela. Yey vad det ska bli kul!

Kommentarer inaktiverade.