20 juni, 2011 av Maria

En liten pojkes önskan!

En liten pojkes önskan är att få åka traktor hem från dagis. Franz har nu påmint mig i dagar, veckor och månader – Mamma snälla, kan du inte hämta mig från dagiset med den blå traktorn idag. Alla dagar tills idag har jag svarat honom att jag hinner inte eller så har vi sprutan bakom eller något annat.

Idag blev det passligt att åka efter honom till dagiset. Körde igen ett lass med metallskrot till Karis och på hemvägen ligger dagiset passligt till så det är lätt att svänga in och söka honom. Det är en glad liten krabat som möter en i dörren och man kan inte undgå att märka att man förgyllt någons dag.

6 svar till “En liten pojkes önskan!“

 1. Camilla skriver:

  Det var säkert den mest spännande händelsen för alla dagisbarn den veckan. Även om dagiset ligger på landet.

 2. Cicci skriver:

  Du får jättegärna hämta mig från skolan med den traktorn också! 🙂 Kanske blir ganska lång omväg, men jag skulle gilla det! 😉

 3. Sussi skriver:

  Och det gäller inte bara småkillar… För ca 45 år sedan skjutsade mamma mig till lekskolan uppe i Pojo kby. I den blå traktorn. Dextan. Och den har vi än. 🙂

 4. Filip.N skriver:

  Nästa generations bonde 🙂

 5. Maria skriver:

  Ja kanske det? Enligt Franz 5 år, så skall han ha en hall där man bygger traktorer, när han blir stor 🙂

 6. Dånö Matte skriver:

  En sådan hall sku jag oxå villa ha när jag blir stor…. e ju (bara 32år) ännu…så de e kanske inte för sent…:-) Vår son Mathias, (Bondbloggar Charlottas och undertecknad) brukar va lycklig när man hämtar på dagis med traktor,ögona lyser o ett och annat glädjeskutt.