Baconbomb

Ska smyga in ett litet recept här till er bönder och övriga läsare 🙂 Säkert många som redan vet av detta, men det är så otroligt gott att jag inte kan låta bli att dela med mig. Vet inte vad det heter eller om det ens har något namn, dessa små delikatesser, men jag kallar dem baconbomber 🙂

Köp några champinjoner. Jag brukar köpa de som är av jumbostorlek, så får man lite mera. Okeej, så tar man ur stammen, utan att förstöra hatten. Fyll gropen med blåmögelost och linda bacon omkring. Grilla eller sätta in i ugnen en stund, och avnjut sedan med till exempel nypotatis och biff. Supergott!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)