Tomt i huset

Snart, ja. Med det menar jag att alla valpar har flyttat hemifrån 🙂 Sorgligt men ändå skönt. På fredag flyttar sista, ända ner till Ingo. Så då blir det nog tyst.. och inga pölar att väta ner fötterna i 😉 Det är väl bara att vänta på nästa valpkull, som kommer att bli 2013 – om vi nu lever då ännu vill säga. Skämt och sido, planerna kan ju alltid ändras. Imorgon får jag i alla fall sällskap i kiosken av Heidi, då simskolan börjar och det antagligen kommer råda kaos vid matpauserna… Men det ska väl ändå gå bra! 🙂


Luna, Bolt och Buster tar sig ett svalkande dopp vid vår villa.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)