Grillfest!

Igår kväll var jag med Michaelas familj till Karperö på Atria/Österbottens kött’s grillfest. Detta är tydligen något dom gör alla år, men jag har varken varit på eller för den delen hört om detta fenomen innan. Riktigt roligt hade vi! Maten bestod av grillkorv och olika grillbiffar med bröd samt potatissallad. Till efterrätt erbjöds kaffe och wienerbröd. Åt barnen fanns tramptraktorer, karusell och sockervadd och liknande. På plats var även en trollkarl, gruppen KAJ och en trubadur. En riktigt lyckad grillfest var det! 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)