Back in business!

Äntligen har jag börjat ‘i skolan’ igen! Känns så skönt att få göra lite fysiskt jobb och bli smutsig. Idag började jag och Christoffer med att köra några balar till fähuset. När det var gjort for vi till fladan och plogade skiftet som täckdikats. Vi hann ploga ungefär en timme innan det var dags för matpaus. Vi fick avnjuta nypotatisar med gräddfilssås tillsammans med fiskpinnar, riktigt somrigt med andra ord 🙂
Efteråt blev det att jaga flyghavre, hela shacket: jag, Kim, Tony och Christoffer. Fanns knappt någon flyghavre alls på just den åkern, fastän vi granskade den noggrant. Efteråt blev det en snabb paus vid vägkanten. Alla behöver väl lite siesta 😉 Egentliegn blev det siesta på siesta, för det blev kaffepaus efteråt. Resten av dagen spenderade jag och Toffe med att fortsätta ploga. Ganska  krångligt att få det bra plogat vid alla rör och dylikt som markerade täckdikningen, men det gick bra. I alla fall körde vi inte omkull något 😉

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)