26 juli, 2011 av Cicci

Back in business!

Äntligen har jag börjat ’i skolan’ igen! Känns så skönt att få göra lite fysiskt jobb och bli smutsig. Idag började jag och Christoffer med att köra några balar till fähuset. När det var gjort for vi till fladan och plogade skiftet som täckdikats. Vi hann ploga ungefär en timme innan det var dags för matpaus. Vi fick avnjuta nypotatisar med gräddfilssås tillsammans med fiskpinnar, riktigt somrigt med andra ord 🙂
Efteråt blev det att jaga flyghavre, hela shacket: jag, Kim, Tony och Christoffer. Fanns knappt någon flyghavre alls på just den åkern, fastän vi granskade den noggrant. Efteråt blev det en snabb paus vid vägkanten. Alla behöver väl lite siesta 😉 Egentliegn blev det siesta på siesta, för det blev kaffepaus efteråt. Resten av dagen spenderade jag och Toffe med att fortsätta ploga. Ganska  krångligt att få det bra plogat vid alla rör och dylikt som markerade täckdikningen, men det gick bra. I alla fall körde vi inte omkull något 😉

Kommentarer inaktiverade.