Välkommen!

I dag har jag hjälpt till med alla nya ettor som flyttat in. Kaos rådde och ingen visste vart de skulle, så det var ju bra att jag och Michaela, Figgi och Christoffer var på plats. 🙂 Ska bli roligt att lära känna alla nya studeranden, då det inte verkar vara så många jag känner från förr. Jag förstår inte varför så många väljer att gå i gymnasiet hemmavid, då man ändå kan läsa studenten här.. Men alla gör som dom vill! Jag visste ju inte själv heller vad jag ville börja göra och nu sitter jag här, totalfrälst i allt som har med lantbruk att göra. Nästan i alla fall… 😉

Har datorn i skick igen, så nu ska ni snart få en lååång uppdatering om de senaste veckorna bara jag får allt återställt! Har ju haft dejour 16 dagar, så lite trött är jag ännu. Har sett korna alla dagar så jag börjar kunna allas nummer utantill känns det som. Fähusets alla sysslor skulle jag kunna göra i sömnen! 😉

Nu väntar fem dagar till i skolan och så får vi se om det blir att fara till Nykarleby på Juthbacka marknad inkommande helg. Har aldrig varit på den så det skulle vara superkul att fara och se 🙂 Men nu ska jag se om jag hittar min vän John Blund, så jag orkar upp imorgon bitti och ta hand om nykomlingarna!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)