Vörå, Nykarleby, Jakobstad

Har haft en superrolig helg med goda vänner! Det blev Juthbacka marknad, fastän vi kom dit ganska sent på fredag kväll. Men roligt hade vi och det var roligt att få se något nytt. En sann folkfest är det i Nykarleby denna helg. Sen sov vi hos Michaela i Vörå. På lördagen for jag med Pontus till hans mormor och morfar (ingen nämnd, ingen glömd!) i Fäboda, Jakobstad. Det var inte planerat men det bara blev så i väntan på skjutsen till Vasa. Men mig harmade det inte, att få sitta i traktorn en hel dag är ganska lugnt jämfört med mina tidigare helger. 😉

Liten bildbomb från de senaste veckorna;

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)