Sömnskuld

Tutorlägret var kanonbra! Årets ettor är verkligen klipska och klararade våra utmaningar enkelt. Samarbetsövningarna var bland annat att utan att säga något kunna ställa sig i rad enligt födelsetid, komma igenom ett spindelnät och gå på lina. På kvällen spelade vi volleyboll och grillade korv – allt som hör ett läger till. På torsdagen for vi tillbaka till skolan. Resten av denna ”arbetsvecka” har gått åt till kombistudierna för min del. Igår for jag hem till kära Petalax och slocknade redan kl 18 i min egna underbara säng 🙂 Sov till kl 10 idag. Haha, lite sömnskuld eller vad?

Nu har vi ätit kantarellstuvning och ska småning om börja fara till villan för att vira villaavslutningen. 🙂 Skjuta lite raketer och sånt. Och imorgon bär det av igen till Gamla Vasa för en ny vecka. Tänk så lätt man kommer in i rutinerna… 🙂 Ha en trevlig helg alla!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

2 reaktioner till “Sömnskuld”

  1. Akta dig för liggsår 🙂
    Med så mycket sömn i “bagaget” lär du klara resten av veckoslutet och början av nästa vecka sömnlös. För joo, det lär enligt nya forskningsresultat gå att lagra sömn.

Kommentarer är stängda.