27 augusti, 2011 av Cicci

Sömnskuld

Tutorlägret var kanonbra! Årets ettor är verkligen klipska och klararade våra utmaningar enkelt. Samarbetsövningarna var bland annat att utan att säga något kunna ställa sig i rad enligt födelsetid, komma igenom ett spindelnät och gå på lina. På kvällen spelade vi volleyboll och grillade korv – allt som hör ett läger till. På torsdagen for vi tillbaka till skolan. Resten av denna ”arbetsvecka” har gått åt till kombistudierna för min del. Igår for jag hem till kära Petalax och slocknade redan kl 18 i min egna underbara säng 🙂 Sov till kl 10 idag. Haha, lite sömnskuld eller vad?

Nu har vi ätit kantarellstuvning och ska småning om börja fara till villan för att vira villaavslutningen. 🙂 Skjuta lite raketer och sånt. Och imorgon bär det av igen till Gamla Vasa för en ny vecka. Tänk så lätt man kommer in i rutinerna… 🙂 Ha en trevlig helg alla!

2 svar till “Sömnskuld“

  1. Christer skriver:

    Akta dig för liggsår 🙂
    Med så mycket sömn i ”bagaget” lär du klara resten av veckoslutet och början av nästa vecka sömnlös. För joo, det lär enligt nya forskningsresultat gå att lagra sömn.

  2. Cicci skriver:

    Haha! Får lära mig att sova ett helt dygn och klara mig lång tid på det då! 😉