27 september, 2011 av Cicci

Höst

Nu är september snart slut och hösten har verkligen kommit. Tröskningen är klar och trädens löv har börjat trilla av sakta men säkert. Detta betyder, för min del, att man får börja använda stickade strumpor! Något som jag älskar. Klart man får använda dem året runt om man vill, men oftast fryser man ju ej om fötterna mitt i sommaren. 🙂  Jag tycker mycket om hösten då det börjar svalna och blåsa mer – och idag var inget undantag. Man fick ju nästan vara rädd att blåsa bort!

Idag har jag städat torken. Det samlas ju alltid en massa damm och annat smått och gott där så nu blev det en nästan-grundstädning. Finns fortfarande kvar att göra fastän vi har städat där i två dagar. Men i alla fall är vi ju på mycket god väg! På tal om städning skulle jag behöva städa internatet också lite mer grundligt så småningom. Jag hinner väl 🙂 Har inte så mycket annat att dela med mig av. Men njut av hösten gott folk!

Kommentarer inaktiverade.