Höst

Nu är september snart slut och hösten har verkligen kommit. Tröskningen är klar och trädens löv har börjat trilla av sakta men säkert. Detta betyder, för min del, att man får börja använda stickade strumpor! Något som jag älskar. Klart man får använda dem året runt om man vill, men oftast fryser man ju ej om fötterna mitt i sommaren. 🙂  Jag tycker mycket om hösten då det börjar svalna och blåsa mer – och idag var inget undantag. Man fick ju nästan vara rädd att blåsa bort!

Idag har jag städat torken. Det samlas ju alltid en massa damm och annat smått och gott där så nu blev det en nästan-grundstädning. Finns fortfarande kvar att göra fastän vi har städat där i två dagar. Men i alla fall är vi ju på mycket god väg! På tal om städning skulle jag behöva städa internatet också lite mer grundligt så småningom. Jag hinner väl 🙂 Har inte så mycket annat att dela med mig av. Men njut av hösten gott folk!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)