5 oktober, 2011 av

Slutspurt på bygget.

Det regniga vädret till trots har det varit full aktivitet på bygget, räknade till 18 arbetande personer på gården idag. Här har monterats takrännor, isolerats mellanbjälklag, installerats kylmaskin, ventilation, styrelektronik m.m.
Att hinna serva alla med kommentarer på frågor och se till att allt monteras efter mina önskemål har minnsann hållit mig fullt sysselsatt. Samtidigt har ju arbetet med tvätt och förpackning av de morötter, som vi i gryningen hann skörda innan regnet satte stopp, också pågått. Mitt i all röra levererades dessuom ett långtradarlass med lagerlådor och det började onekligen bli trångt på gårdsplan.

Trångt på gårdsplan.

Men visst är det roligt när det händer saker och jag har ju inte haft mycken tid över att förbanna det regniga vädret. Nackdelen med mycken installation på en gång är ju att nu är bordet fyllt med manualer över skötsel och handhavande av all utrustning så nu håller huvudet på att sprängas av alla tekniska termer på svenska, finska och engelska.
Ett blogginlägg så här inför sängdags kanske skingrar tankarna något så att sömnen blir god och effektiv.

Etiketter:

Kommentarer inaktiverade.