Tävling: När faller den första snön?

Nu är det dags för en ny tävling här på bloggen! Den här gången kan man vinna både en Bondbloggen-tygkasse och en Bondbloggen-mössa med varmt foder!

Tävlingen går ut på att gissa när den första snön faller på våra bloggares gårdar. Det gäller alltså att föreslå fyra datum för de olika bloggarna, det vill säga för Christer i Solf, Charlotta på Ytterholm i Nagu, Cicci i Vasa (på skolan) och Maria i Snappertuna. De som träffar rätt på ett datum vinner en Bondbloggen-mössa och de som träffar rätt på två datum eller flera får både en mössa och en tygkasse. Det är bönderna som avgör när de tycker att den första snön har fallit, men riktlinjerna är att snön bör stanna kvar så pass länge att det hinner bli vitt på marken.

Du har tid att mejla in ditt svar till bonden.blogg@yle.fi fram till den 28.11.2011. Kom ihåg att skriva ditt namn och din adress i mejlet så vi kan kontakta dig om du har vunnit.

Lycka till!

Författare: Cecilia Wikman

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

6 reaktioner till “Tävling: När faller den första snön?”

  1. Tackar så mycket för väskan och luvan det var mycket fina vinster. Jag blev så förvånad då jag tittade i postlådan och fann ett stort brunt kuvert med mitt namn på. Det var en fin julklapp, tack igen! 🙂

Kommentarer är stängda.