25 november, 2011 av Cicci

Lilla jul med korna.

Igår kväll var jag istället för en av mina klasskompisar i fähuset. Och då fick jag en liten inblick av hur fort olyckor kan ske om man inte är uppmärksam och tänker ett steg längre än vad man kanske normalt gör. Men allt gick som tur var bra, men man fick sig nog en liten tankeställare om hur kraftiga djur vi har att göra med. Nu ska jag snart börja gå iväg till kossorna igen – rolig fredagsgöra! Och imårgon ska jag också vara där, men tar dagturen då så det blir väl att blanda foder och skrapa åt grisarna då istället. Får se om jag åker hem till Petalax imårgon efter att jag jobbat klart eller om jag lämnar här. Men mamma lockade med lutfiskar och morots/kålrotslåda, så det är stor risk att jag åker hem och äter dom ur huset 😉 Haha! Lilla jul i regn och rusk, var är snön? Hoppas verkligen den kommer snart – och kommer för att stanna denna gång – så vi får en vit jul. Det är ingen riktig jul utan snö, finns det någon som håller med mig? Nåväl, muuuuig lillajul på er alla! 😀

Kommentarer inaktiverade.