Tävlingen om första snön

Tävlingen om när den första snön skulle falla på våra bondbloggares gårdar avslutades före jul. Vi i juryn bestämde att om man gissat rätt med tre dagars noggrannhet så räknades det som rätt svar.

De rätta datumen var följande: Vasa och Korsholm (Cicci och Christer) 27.11 och Snappertuna (Maria) 5.12. Vid tiden då tävlingen avslutades hade det inte fallit någon snö hos Charlotta på Ytterholm, den föll först den 7.1, så därför hann inte detta datum med innan tävlingen var slut. Vinnarna torde ha fått sina vinster under julhelgen. Tack till alla ni som deltog i tävlingen och grattis till alla vinnare!

 

Författare: Cecilia Wikman

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.