22 februari, 2012 av Charlotta

Plojsk!

Sisådärja…

Plojsk i strandenBild från Ytterholm mot Kirjais

Såhär ser det ut i stränderna för tillfället. Mer eller mindre hopplöst att komma ut på isen, och kommer man dit skall man ju också därifrån… Stövelskaften är för korta, att bada mönkkiän i saltvatten är inget bra, bilen vill man inte heller ha underredsbehandlad med saltvatten, dessutom kommer man inte fram på isen genom snöpårån med bil. Traktor vet jag inte om det håller hela vägen med, och prova tänker åtminstone inte jag. Låst läge. Strandsatta skulle vi vara om vi inte hade bron.

Nu är det att vänta och se om plojsket fryser ihop, vattnet går ut eller … tja, det är väl dom alternativen.

Vatten i stranden

Bild från Kirjais mot Ytterholm

På bilden ser det ut som om det skulle vara typ 10cm vatten, men i åtanke skall man ha att det först ligger ca 30cm snö på isen…

Kommentarer inaktiverade.