6 mars, 2012 av Charlotta

Nagu Lokalavdelning

Åsp, Nagu lokalavdelning har fått en ny medlem i styrelsen, nämligen jag. Klokt eller inte låter jag vara osagt, 😉 men jag skall i alla fall göra mitt bästa.

Sedan jag började min karriär inom det här jordiska så har jag varit medlem och fått inbjudningar till månadsträffar och olika program, mitt deltagande har dock lyst med sin frånvaro… Det är lite så, att alltid är det någonting man borde få gjort inne när kvällen kommer och man fått gjort det som skall göras där ute. Huset jag bor i har slukat kopiösa mängder timmar i renovering och så har jag varit ganska fast hemma när Mathias var mindre. Men nu börjar huset vara på slutrakan och gossen blivit större så kanske det skulle finnas mer tid för att engagera sej nu, eller… nu får det lov att bli lite mer tid att engagera sej… 😉 Roligt att bli ihågkommen är det i alla fall 🙂

Nagu lokalavdelningMåndagens möte på L´Escale i Nagu

 

Kommentarer inaktiverade.