English test.

Vet ni vad, kära läsare. Nu sitter jag i Vasa och väntar på att få börja skriva engelska studentprovet. Jag mobilbloggar så jag hoppas detta ska fungera också. Lite nervös är jag ju nog, måste jag erkänna. Men förhoppningsvis ska det väl nog gå bra. Har även dejour denna vecka så därför har bloggandet haltat lite. Först mjölkning och sedan x antal timmar i skolbänken och sedan mjölkning igen. Det blir ganska långa dagar. Men vad kan man nu gör åt det. Man behöver ju inte oroa sig för att inte veta vad man ska göra om kvällarna 😉 men nu ska jag peppa lite inför skrivningarna, så jag återkommer!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)