11 april, 2012 av Kalle

10 april

Traditioner uppkommer ofta ur intet.

Just det intet har har en märklig BondBloggsTradition skapat sig själv. En gång är inget, två gånger är en upprepning, men tre gånger är en tradition. Tre år i rad nu har jag i bloggsyfte tagit ett kort ut genom kontorsfönstet mot produktionsanläggningarna och marken (visst lät det fint) mest bara för att visa upp hur långt våren är kommen i Närpes

Såhär långt var alltså våren framskriden den 10 april -10 -11 och -12.

10 april 2010

10 april 2011

10 april 2012

Av detta lär vi oss då – absolut ingenting. Utom möjligen att jag borde ha zoomat bättre i år. Vi har nu den 11 april och ännu finns det inget överhuvudtaget i luften som kan berätta om huruvida det blir en tidig eller sen vårsådd. Det enda vi kan se är att våren de tre senaste åren varit ganska lika långt hunnen varje gång. Detta trots att det då 2011 var en fruktansvärt kall och snörik vinter.

 

 

Kommentarer inaktiverade.