Välkommen till världen!

Tacka med lamm
Årets första föl på gården!
Naturlig islänning!

 

Tillställning inför nästa års nya under har vi också hunnit med idag.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

En kommentar till “Välkommen till världen!”

  1. Det verkar som om ni har jobbat hårt och hunnit uppleva en hel del. Kom gärna in och berätta mera. Mvh, Internationella koordinatorn.

Kommentarer är stängda.