Sommar och sol?

Har varit hemma en vecka nu och bara latat mig 😉 Och haft lite kvalitetstid med mina nära och kära. Känns väldigt bra att få ha fosterlandets mark under fötterna! Och vad allt är grönt här hemma! Allting sjuder av liv och blomrabatterna strålar av olika färger. Det var väldigt stor skillnad att komma från Island till Finland. Det är faktist mycket varmare här också, fastän det inte varit bästa tänkbara sommarlovsväder. Men nog hinner väl solen komma fram senare i sommar också. De flesta verkar nu ha fått sina grödor i marken även om det har regnat titt som tätt. Även Vasabladet skriver om bönderna. Här kan ni läsa lite mer om det.
Ja, så nu har jag slappat lite så jag ska orka med lite sommarjobb resten av sommaren.  På söndag är det tractorpulling i Forsby, Pedersöre, så med god tur kanske jag drar iväg dit och ser på lite ”karataag”! Var ju på EM i fjol till Härmä, och det var väldigt intressant! Kanske någon av ni läsare också passar på att besöka Forsby på söndag? 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)