5 juni, 2012 av Cicci

Sommar och sol?

Har varit hemma en vecka nu och bara latat mig 😉 Och haft lite kvalitetstid med mina nära och kära. Känns väldigt bra att få ha fosterlandets mark under fötterna! Och vad allt är grönt här hemma! Allting sjuder av liv och blomrabatterna strålar av olika färger. Det var väldigt stor skillnad att komma från Island till Finland. Det är faktist mycket varmare här också, fastän det inte varit bästa tänkbara sommarlovsväder. Men nog hinner väl solen komma fram senare i sommar också. De flesta verkar nu ha fått sina grödor i marken även om det har regnat titt som tätt. Även Vasabladet skriver om bönderna. Här kan ni läsa lite mer om det.
Ja, så nu har jag slappat lite så jag ska orka med lite sommarjobb resten av sommaren.  På söndag är det tractorpulling i Forsby, Pedersöre, så med god tur kanske jag drar iväg dit och ser på lite ”karataag”! Var ju på EM i fjol till Härmä, och det var väldigt intressant! Kanske någon av ni läsare också passar på att besöka Forsby på söndag? 🙂

Kommentarer inaktiverade.