21 augusti, 2012 av Charlotta

Gentleman sökes!

Sällskap till de sena höstkvällarna sökes till skärgården!

Alla ”ungtuppar” undanbedes besvära sej, här sökes det en riktig gentleman som vet hur man för sej! En mörk, stilig, och muskulös gentleman ska det va! Bra humor, välskött hygien och god kondition är ett plus! Annars är kraven rätt små.

Hösten kommer att fyllas med långa, mysiga skogspromenader och stillsamma middagar på uteserveringarna här bland kobbarna och skären.

Vi som söker är ca 35 spänstiga blondiner och brunetter i varierande ålder. Vi har ordnad vinterutfodring och luftig bostadsmiljö med plats för en riktig storfamilj!

Med andra ord, jag söker en avelsbagge till tackorna. Mitt i allt slår datumet september och då skulle baggen gärna få finnas till hands att släppa till tackorna den dagen man vill utan att först då komma på att, just ja, de sku ha vari annan bagge i år också… I år tänkte jag försöka vara i alla fall någon vecka i god tid och har ringt och hört mej för om en bagge som jag tror kommer att passa mina tackor riktigt bra. Skall fara och kika på honom någondera dag.

Land och rike runt behöver jag inte fara för att hitta bagge i år, men jag vet att sådana år också kommer att komma när jag börjar ha använt mej av de flesta bagglinjer som finns i trakten med bruna lantras får.

2 svar till “Gentleman sökes!“

  1. Gun skriver:

    Ååå vi har en Allan, en brun alldeles helt underbar och snäll. <3

  2. Bjarne skriver:

    En alldeles förträfflig kontaktannons