Lerbad

Hej igen kärla läsare, det var en stund sen. Så här ser det ut när vi plogar vid skolan. För tillfället är vi precis bredvid motorvägen så kör ni förbi där och ser en grön John Deere traktor så är det jag och Michaela som är ute och slirar. För torrt är det inte, som ni säkert vet. Men i med fyrhjulsdriften och gasen på så går det nog ganska bra! Skämt och sido, det gäller nog att veta lite vad man sysslar med så man inte förstör jorden. Som tur är regnar det inte för tillfället. Nu ska vi slira vidare! Ha de gött 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

En kommentar till “Lerbad”

Kommentarer är stängda.