Vem fixar biffen ?

Det här är Cissis sista inlägg på Bondbloggen. Vill du läsa Cissis inlägg finns de alla sparade här på Bondbloggen. /redaktionen

På Arenan kan ni se dokumentären Vem fixar biffen? om ni missat den på TV.
Så får ni kanske en liten inblick i hur producenterna har det i dagens läge. Jag kan ju själv inte uttala mig destu vidare om det här men jag tyckte det var en väldigt intressant dokumentär.

Vill man se ännu mer, kan jag rekommendera den amerikanska dokumentären Food Inc. Den filmen är dock mer avslöjande och innehåller ganska starka scener. Och kom ihåg, att den handlar om Amerika och inte Finland.

HÄR kan du se Vem fixar biffen?

HÄR finns trailer till Food Inc.

 

Trevlig tittarstund! 🙂

Och två sekunder senare inser jag att Mats skrivit nästan samma sak… kanske det inte är hela världen 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)