29 mars, 2013 av Charlotta

Iohio

Låter det bekant? Har jag stavat fel? 😉

Nej, se de här handlar inte om Yohio, den som följt med svenska melodifestivalen är säkert bekant med namnet Yohio. Den som inte hört om Yohio kan säket googla, det är knappast så många som missat han/hon/hen.

Men Iohio var det tal om, mitt i allt slog det mej en dag i fårhuset, att nämen de e ju Yohio, fast med i – Iohio. “I” är årets bokstav i fårhuset. Likheterna var så slående. Lammet är ljust, ordentligt “sminkad” kring ögonen, teckningen över resten av kroppen var lite “crazy”, lite “udda fågel” över hela honom… Likheterna kanske tog slut där… ja, sjunga kan han ju, men på sitt eget sätt, inget “heartbreake hotel” här, mer ett försiktigt “-bjjeäää…” 🙂

Iohio

Iohio

Ett svar till “Iohio“

  1. Mats skriver:

    Låten hette ju dessutom “Heart-brääk hotell”. 😉 Nästan, i alla fall.