26 september, 2013 av Sonja

Klix

Tack ska Ni ha för alla namnförslag som vi fick! 🙂

Heisala Klix var namnet vi fastnade för och i bilden nedan står jag med två generationer ”sötisar”, mamma Ersey med avkommorna Irja och Klix.

 

image

Mamma Ersey ser lite förundrande på sitt ”barn” som anser att dahliorna behöver gallras 😀

image

2 svar till “Klix“

  1. Nisse skriver:

    Oj, vilken mängd sötisar :-). Jag har en speciell känsla för kossor fastän det snart är 50 år sedan vi sålde våra. Men hela min barn- och ungdomstid ända fram till 30 års ålder levde jag med kossorna. Och det har nog präglat mej – kan inte motstå ett par fuktiga och mjuka koögon … Och doften av ladugård är som parfym för mej (fast köpisparfym storknar jag av). Men visst har man också svurit över de envisa kräken då de farit i illgärde.

  2. Anonym skriver:

    Vilket fint födelsedagskort motiv 🙂