4 maj, 2014 av

Planteringen inledd.

Så var man då igång med grönsaksplanteringen för i år.  Jorden redde sig tidigt så det hade säkert varit möjligt att plantera redan till påsken men då man inte kunnat ana en så tidig vår hade man inte plantorna klara tills dess. När sen plantorna började vara planteringsdugliga svängde det till kallare väder och jag sköt fram planteringen i väntan på varmare väder, nu ser det kalla vädret ut att fortsätta så för att inte plantorna skall börja hopa sig här på gården beslöt jag att vi börjar på. Dagens plantering täcktes med dubbel väv för att tåla den kommande nattens kyla.

Soligt men bara några plusgrader under första planteringsdagen.

Soligt men bara några plusgrader under första planteringsdagen.

Plantorna väl avhärdade men täcktes ändå med dubbel väv inför natten.

Plantorna väl avhärdade men täcktes ändå med dubbel väv inför natten.

Etiketter: , , ,

Kommentarer inaktiverade.