21 juli, 2014 av Charlotta

Ollstråmpåna på!

Eller, ja, yllesockor heter det väl på svenska 😉

Christer brukar vara en flitig skidåkare. Nu har jag också börjat skida. Yllesockorna på och så iväg! Och det går bra undan må ni tro! Full fart på bara… eller nåja, lite halvfart. När 60 hp drar iväg gäller det att hålla i sej. Det handlar alltså om vattenskidor. Ett stålleprov i sej, men ett rätt underhållande sådant 🙂 Har man en båt, ett par vattenskidor, och vattnet är 24 grader, och inte överdrivet fullt av algmattor, varför skulle man inte? Så värst långt orkar man inte fara, men man rundar en och annan kobbe och så turas vi om. Vi har åkt främst syster Alice, hennes sambo Tommy och jag. Dom andra får fötterna att hållas i, men jag har problem att få skidorna med mej. Man får spänna tårna någonting helt kopiöst om man är barfota. Men, ingen nöd på torpet, mommo stickar yllesockor… Så utrustad med yllesockor följde skidorna betydligt mycket bättre med. Det ser kanske inte direkt smart ut, men nöden har ingen lag. 🙂

Created with Nokia Smart Cam

WP_20140719_013[1]Nöjena är inte många, men man få försöka hinna med något kul emellanåt, snart är sommaren faren och då är det roligt att minnas någonting annat från sommaren än bara jobb jobb jobb. Ett andningshål i vardagen 🙂

 

Kommentarer inaktiverade.