24 april, 2019 av Charlotta

Som de brukar vara…

Våren är här. Stängsel ska repareras, vatugårdar stiklas upp, gödel spridas, de ska harvas, sättas potatis, fåren ska klippas, lamm ska matas och mycket mer därtill… Stegräknaren far hastigt över 10t och knäet är som en boll endel kvällar. Varmt är de också och jag som fortfarande klär på mej som för en utflykt till sibirien svettas och fryser omvartannat vilket sedvanligen leder till flunssa, och varför skulle detta år vara ett undantag? Lite småkallt om halsen när vinden drar, och lite kallt om baken på båtbitan, har kompletterat de hela så, halsen är som ett rivjärn och näsan tror den är kran.

Nå, de får gå ändå. Påsken, som brukar vara lite av ett startskott kom och gick, men ändå känns de som att jag sku stå lite småsömnig kvar i startblocken och fundera vad som small…

Nå, man väljer sej väl, men som vanligt springer dagarna iväg på ett annat sätt denhär årstiden än i januari. Precis som vanligt, inget nytt under solen, så allt är väl som de brukar vara 😊

3 svar till “Som de brukar vara…“

 1. Sten skriver:

  …som det brukar vara”. Utom att våren har kommit. Det visar ju ren ditt fotografi!

 2. Vår skriver:

  Hej
  Våren är en härlig tid då allt vaknar opp efter mörker o kyla, men jobbig då allt ska göras o helst på samma gång. Våren kom tidigt , vi har ju haft sommarvärme nu redan flera dagar kanske lite vältidigt med temperaturer över 20 grader, björkarna har redan mössöron o gräset grönskar , visst känns det bra.
  Du har så vacker bild av lammet o blommorna . God fortsättning på våren, hoppas ditt knä “orkar” med ditt jobb 🐑🐏🐐
  Hälsning från öst-nyland 😊

 3. Nisse skriver:

  Jag ser att lammet hittat fina blommor – men det är väl inte några värdefulla planterade växter.