Underligt utseende på Bondbloggen

Vi funderar nu på förändringar och här testas ett nytt utseende (men det går att återgå till det gamla).

Elektrisk motorsåg

Det var problem med bilderna så få nu se om det blivit bättre.

Författare: Nisse

Jag är bonde i n:te led på Bosas rusthåll i Hindersby som troligen är kring 1000 år gammalt - ingen vet så jag kan lika gärna påstå det. Nån vanlig bonde är jag inte för jag gick i skola och blev elektronikingenjör och forskare i teoretisk datateknik vid Tekniska högskolan - senare docent och professor. Men det var mest hobby och extraknäck för jag har bara missat en vårsådd och det var då jag var i Dragsvik. Sedan 2004 är jag heltidsbonde till 150 %. Allt är heimlaga och jag har bara skrotmaskiner som jag reparerar och bygger om själv. Med dagens priser är det inte möjligt att köpa nya. Dessutom bygger jag optiska fibernät på landsbygden. Det är inte alls mera så mycket arbete med sådd och skörd men desto mer med att bygga hus, reparera maskiner och ställa i ordning. Till det går numera 95% av all tid! Så jag bygger (sedan jag fick min första hammare och 10 kg spik till julklapp som femåring) och skruvar med maskiner, gräver i jorden och hugger i skogen på vintern. Och så måste fliseldningen skötas förstås. Mest hänger jag på nätet och diskuterar över hela världen.

6 reaktioner till “Underligt utseende på Bondbloggen”

  1. Tycker det ser bra och lättläst ut, tack Nisse.
    Det som jag undrar över är om inläggen nu visas enligt bloggare så att senaste inlägg måste sökas per bloggare?
    Äldre kommentarer syns inte heller under de tidigare inläggen utan enbart under det sista?

  2. Efter att ha loggat in på nytt kom kommentarerna fram men bara om man går in under “Hem” och åtminstone under Kalle saknas det inlägg. Men som sagt i övrigt helt ok. Bilderna bra, hoppas att de går lättare att ladda ner nu också. Måste väl testa med ett inlägg innan vi har bloggarmöte.

  3. Det är en hel del som saknas. Jag har inte fått med bilderna av författarna i det nya temat till exempel. Jag försöker fixa problemen men om jag måste ändra nånting för hand på 12 000 kommentarer så tar det tid …

  4. Roligt med uppdateringar i förbättringssyfte! Enligt mig är detta ett bra format, inläggen ser tydligare och snyggare ut i detta format. Tummen upp!

  5. Vi försöker. Men det är sämre med underhållet sedan Rundradion (dvs. Mårten) slutade sköta det. Nu är det mest jag som borde fixa problemen och det är svårt att hitta tid. Vårsådden börjar snart så det tar tid.

Kommentarer är stängda.