17 mars, 2010 av Nisse

Och skogens stolta fura faller med ett brak …

Videon där Nisse sågar tallar kan ses på YLE Arenan

Etiketter:

2 svar till “Och skogens stolta fura faller med ett brak …“

  1. Olga Ström skriver:

    Tänkte på den tiden jag var bondmora och gick till skogen med barnen för att hälsa på pappa som jobbade. avi hade kaffe, saft och smörgås med oss. Var på riktigt utfärd.
    Men tyvärr tog det slut att vara bondmora!!Något jag verkligen saknat, saknar!!!

  2. Nisse skriver:

    Jag får ibland besök av gumman och barnbarnen nu då jag jobbar i hemskogen – och kaffe är alltid välkommet. Min mamma gillade också arbetet i skogen och ännu då hon var närmare 90 år så ville hon åka med för att se på hygget. Jag byggde en ”hönsbur” som man kunde sätta bak på traktorn för hon orkade inte gå. Den hade riktigt bilsäte med säkerhetsbälte och ”telefon” så vi kunde prata med varandra.

    Skogsarbetet har alltid varit en sak för hela familjen hos oss.