26 mars, 2010 av Sonja

Mjukstart

Ja-a, så var den semestern nästan förbi. Jag kom hem igår efter att ha varit heim i tre dagar. Tiden gick fort och jag fick faktiskt vila ut mig. Något bra med den där enorma snömängden dit finns!
Det blev en lite mjuk landning till arbetet, Antte skötte om kvällspasset igår och morgonpasset idag tillsammans med avbytaren. Jag var i kväll och kommer att fara i morgon på morgonen. Vi tur visas på det här sättet så länge vi har avbytaren, alltså till och med måndag morgon.

Idag var Antte, svärre och jag på V-S Karjakerho´s vårmöte som gick av stapeln på Rauhalinna i St. Karins. I Rauhalinna har i tiderna funnits bl.a. semintjurar. Nu är hela området till salu, så det var sista chansen att ordna en tillställning där. Det var väldigt intressant att höra om Rauhalinnas historia och om koavelns framtid i form av Viking Genetics.

I morgon får vi besök av en kanadensisk exteriör rådgivare. Han kommer till Finland tre gånger om året och besöker då enligt överenskommelse olika mjölkgårdar. Mera om hans besök och våra resultat i morgon.

Nu är det nog bäst att säga; tack o gonatt! 🙂

Kommentarer inaktiverade.