4 maj, 2010 av Ingela

Vad sa Nisse om internet år 2002?

Nisse är som bekant en stor vän av internet. År 2002 besökte programmet Obs Hindersby och träffade där Nisse Husberg, professor vid Tekniska Högskolan, och bland annat med Nisse fördes en diskussion om internet och dess framtid. Du kan se programmet på YLE Arkivet.

Arkivet blickar tillbaka på internets historia

4 svar till “Vad sa Nisse om internet år 2002?“

 1. Toffe skriver:

  Intressant att man skriver i artikeln att Hindersby finns i Pernå. Hindersby är en by i Lappträsk.

 2. Ingela skriver:

  Tack för att du uppmärksammade felet. Som du ser ovan är saken korrigerad!

 3. Nisse skriver:

  Alldeles.

  Dessutom kan jag inte se på inlägget för Rundradion envisas med att använda icke-standard Microsoftformat och jag har aldrig använt nånting från Microsoft. Man tycker att ett bolag som finansieras med allmänna medel borde köra med öppna standardformat och inte ett enda företags slutna produkter. Jag tänker inte springa och köpa nånting från företaget ifråga bara för att få se på inslaget. Det hade ju varit intressant att höra vad jag sade 2002 men ni kan ju berätta åt mej ifall där är nånting som borde kommenteras.

  (Nej, mplayer fungerar inte …)

 4. Åsa-Nisse (1949) – Movie…

  Note 3.6/10. Åsa-Nisse is a Comedy, Drama, War Movie of 1949 made in Sweden. Director: Ragnar FriskCast: Josua Bengtson, Greta Berthels, Astrid Bodin, Bertil Boo, Helga Brofeldt, John Elfström, Gösta Ericsson, Mona Geijer-Falkner, Gösta Gustafson, Emy …