Vad sa Nisse om internet år 2002?

Nisse är som bekant en stor vän av internet. År 2002 besökte programmet Obs Hindersby och träffade där Nisse Husberg, professor vid Tekniska Högskolan, och bland annat med Nisse fördes en diskussion om internet och dess framtid. Du kan se programmet på YLE Arkivet.

Arkivet blickar tillbaka på internets historia

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

4 reaktioner till “Vad sa Nisse om internet år 2002?”

  1. Intressant att man skriver i artikeln att Hindersby finns i Pernå. Hindersby är en by i Lappträsk.

  2. Alldeles.

    Dessutom kan jag inte se på inlägget för Rundradion envisas med att använda icke-standard Microsoftformat och jag har aldrig använt nånting från Microsoft. Man tycker att ett bolag som finansieras med allmänna medel borde köra med öppna standardformat och inte ett enda företags slutna produkter. Jag tänker inte springa och köpa nånting från företaget ifråga bara för att få se på inslaget. Det hade ju varit intressant att höra vad jag sade 2002 men ni kan ju berätta åt mej ifall där är nånting som borde kommenteras.

    (Nej, mplayer fungerar inte …)

Kommentarer är stängda.