5 minuter om Bondbloggen


Ett av många program du kan se på YLE Arenan

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

11 reaktioner till “5 minuter om Bondbloggen”

 1. Hainuli slapp raka vägen in i mitt hjärta på den lilla sekunden… så fint med en vit kalv! 😀

 2. Används dendär stora sandstranden endast av kossorna?

  Skulle det inte vara mycket lönsammare att hyra ut tält- och campingplatser åt turister där vid stranden och ha kossorna nån annanstans? 😀

 3. Campare brukar ha mer pengar än kor att mjölka, men vissa bönder verkar ju klara sig tillräckligt bra med den vanliga mjölken. 😉

 4. Nog använder vi själv också stranden. Håller nog med cowboy, jag mjölkar nog hellre kor än campare! 😀

 5. 5 minuter som verkligen säger mycket. Fint informerat om er alla fyra.
  Läser era bloggar ett par gånger i veckan.

 6. Om koviken:
  Håll ni “kuddona”där bara så länge det är möjligt. Har funderat en hel del på dagens samhälle där “löysät” till varje pris skall bort och varenda euro som kan exploateras skall tas ut.
  Löper vi linan ut har vi snart ingen landsbygd eller skärgård kvar i södra Finland, bara s.k. marinor o andra turistfällor!

 7. Varför inte kombinera campare och kuddor ? Det skulle illa kvickt gallra bort de campare som är känsliga för litet kuddskit :-).

  Vi är ju alla olika men jag förstår inte hur man vill ha en massa främmande på sin gård (utom ifall det är så illa tvunget av ekonomiska skäl). Personligen gillar jag att man får göra sina misstag i lugn och ro utan publik …

 8. Inget illa om campingar eller dylika ställen, men varken jag eller Antte är den sortens människor som skulle vilja driva ett turistföretag. Visserligen tar vi, i mån av möjlighet, emot folk som vill komma och titta hur vi har det, men att driva ett företag med stugor, eller då tält på stranden ;), så lämnar vi nog frivilligt åt dem som faktiskt vill och kan göra det.

 9. Håller helt med Sonja. Har inget emot turistföretagande – behövs för dem som vill ha service och är en utmärkt inkomstkälla för den som tycker om jobbet.
  Gillar bara att tillspetsa saker: ville få fram att det finns andra värden än eurona (om man har möjlighet att beakta dem).
  Dessutom styr förhoppningsvis ordnade servicepunkter (av alla de slag) besökarströmmarna så att det inte alltid så vackra fotspåret med ölburkar, förpackningar osv. blir mindre i känsliga omgivningar.

Kommentarer är stängda.