Bloggande bönder

I vintras startade Bondbloggen. Nu är det sommar hemma hos de bloggande bönderna Sonja Ek, Mats Björklund, Nisse Husberg och Kalle Svedjebäck. Hur har bloggandet påverkat deras vardag? Redaktör Hedvig Jakobsson och Sixten Björkstrand.

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

5 reaktioner till “Bloggande bönder”

  1. Detta var ett verkligt fint inlägg! Man tror snart att man är personligt bekant med er. – Men nog har du grejer Nisse. “Skrot-Nisse” kalla du dej i ett tidigare inlägg, men hittar du se det du söker? Men det heter ju den som söker, han finner.
    Fortsätt alla på detta sätt, detta vill vi se, höra och läsa.

  2. Aj-aj, där slog du huvudet på spiken … Problemet är just att hitta. Och det är till ingen nytta att man får hjälp med lagerhållningen. Då hittar man absolut ingenting ! Det finns inte två människor som skulle sätta en sak på samma plats …

    Enda möjligheten är att städa – då man flyttar omkring grejerna så hittar man allt möjligt som man glömt bort att man har. Men det är inget litet jobb att städa så det blir lätt ogjort då man har bråttom.

  3. Nädå, brorsan har i tiotals år retats om just samma sak (se kommentaren till Skrot-Nisses triumf) så man börjar bli ganska härdad :-).

Kommentarer är stängda.